Kezdőlap Egészség Mézédes kitelepülés a Főtéren

Mézédes kitelepülés a Főtéren

A téli időszak beköszöntével nem csak a hideg időjárás és a forró italok, de a természet ajándékaként számon tartott ízletes mézek is előtérbe kerülnek, amelyek immunerősítőként, valamint különböző ételek és italok ízesítéseként egyaránt remekül megállják a helyüket.
A Kecskemét Főterén található helyi termelők piacán immáron harmadik éve, hogy minden csütörtökön kitelepül Szombatiné Tóth Katalin, aki rendkívül különleges ízvilágú, változatos kínálatú, valamint saját készítésű mézalkotásaival idén joggal nyerte el az „Év Termelői Piac gazdája” címet.

„Huszonkét évvel ezelőtt kezdtünk el méhészkedni a férjemmel és azóta is töretlenül tevékenykedünk azon, hogy minél ízletesebb, sokrétűbb és egészségesebb termékekkel szolgálhassunk vásárlóink részére.
Idén kimondottan változatos termékpalettával készültünk. Kínálatunk között a repceméz, az akácméz, a selyemfűméz, hársméz, vegyes virágméz, propoliszos méz, dió illetve rendkívül különleges erdei méz is megtalálható.
Az akác – és vegyesvirágmézeink akár a karácsonyi sütögetés alkalmával is megállják a helyüket. Allergiás panaszok enyhítésére a selyemfűmézet, lúgosításra pedig a repcemézet ajánlom.”

A Téli Fesztivál idején most különleges, egyedi méz-ajándékcsomagokat is vásárolhatunk, amelynek ünnepi csomagolása és magával ragadó ízvilága garantáltan elvarázsolja majd szeretteink szívét.

Nyitva tartás: Minden csütörtökön 12:00 – 17:00