Kezdőlap Sport Nagykátáról is elhozták a 3 pontot a kecskeméti futsalosok.

Nagykátáról is elhozták a 3 pontot a kecskeméti futsalosok.

Egy küzdős, hajtós mérkőzésen 5 góllal bizonyult jobbnak a Scoregoal, amely így 2 ponttal vezeti az NB II Közép-keleti csoportját!

A mérkőzés első hat percében a csapatok keresték egymáson a fogást, ám a kapuk nem igazán kerültek veszélybe. Aztán a 7. percben két gyors góllal felébresztette a szurkolókat a kecskeméti alakulat. Előbb Marozsi átlövése talált utat (0-1), majd egy Marsa –Dobosi kombináció után az utóbbi játékos talált be a Nagykáta kapujába (0-2), ezzel kibillentve az addig remekül védekező hazaiakat. A Kecskemét ekkor egyértelműen átvette a játék irányítását, egymás után érkeztek a helyzetek, de vagy a hazaiak kapusa védett, vagy pedig centikkel kerülték el a kaput a kecskeméti lövések. A 13. percben Radnóti adott forintos labdát Kovács J.-nek, aki könyörtelenül bevágta azt a kapus lába között.(0-4) Az utolsó percre is marad még egy szép megmozdulás, Marsa villant meg az ellenfél kapuja előtt, és ezzel beállítva a félidei eredményt. (0-4)

A második félidőre egy nagyon harcos Nagykáta érkezett fel a pályára. A nagy küzdés azonban sokszor szabálytalanságokba torkollott, amit a kecskemétiek is átvettek. Így a mérkőzés második etapja inkább hasonlított egy küzdősportra, mint maga futsalra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mérkőzésen 6 sárga lap, 1 kiállítás és 2 tízméteres büntetőt is megítéltek a játékvezetők. Azért játékra is maradt idő, a Káta a 25 percben Tari Olivér révén szépített (1-4), amire Kovács Zs., majd Radnóti válaszolt. (1-6). Talán a mérkőzés legszebb futsalos alakítását Marsa- Móra játéka hozta össze, előbbi gyönyörű keresztpasszát utóbbi értékesítette.(1-7) Négy perccel a vége előtt még betalált Sárközi Bence által a hazai egyesület, de a vendégek győzelme nem forgott veszélyben.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző: Kicsit lassabb tempóval kezdtük a mérkőzést, de aztán sikerült felpörögni és gólokat rúgni. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, sajnos nem teljesen úgy valósultak meg az elképzelések, ahogy azt elterveztük, így van némi hiányérzetem. Ehhez hozzájárult az is, hogy a második félidőben a játékvezetők engedték a keményebb megmozdulásokat, szerencsére senki sem sérült meg.

 

Góllövők: Marozsi, Dobosi, Radnóti, Kovács J, Kovács Zs, Móra, Marsa.

Üdvözlettel:

Dr. Vercz Tamás

Ügyvezető elnök