Kezdőlap Régió Megtalálták az ellopott horgászfelszerelést

Megtalálták az ellopott horgászfelszerelést

Megtalálták az ellopott horgászfelszerelést

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
A kecskeméti nyomozók beazonosították a lopással gyanúsítható férfit és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított felszerelést. Pár órával később az orgazdát is elfogták a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Kecskeméten, a Stádium utca egyik lépcsőházában található közös tárolóból 2017. január 5. 15 óra 30 perc és január 6. 7 óra 30 perc között ismeretlen elkövető horgászfelszerelést lopott el. Az adatgyűjtés során a nyomozók látókőrébe került N. Sándor 31 éves helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A gyanúsított eladta a lopott felszerelést, amiket a rendőrök az egyik zálogházban megtaláltak és lefoglaltak. A horgászfelszerelést a kecskeméti nyomozók 2017. január 11-én 11 órakor visszaadták a sértettnek. Négy órával később a nyomozók azt a személyt is elfogták, aki N. Sándortól úgy vette meg az ellopott felszerelést, hogy tudta, azok bűncselekményből származnak. A 31 éves B. Zsoltot orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.