Kezdőlap Régió Símaszkban raboltak

Símaszkban raboltak

Símaszkban raboltak

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Tiszakécskén egy 15 éves lány elcsalta a sértettet egy földes útra, ahol két símaszkos személy kirabolta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrse nyomozást folytatott rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetők ellen.

Tiszakécskén, a Tisza part Európa Falu közelében húzódó földes úton 2016. augusztus 2-án 21 óra körül két – símaszkot viselő – személy bántalmazott egy 17 éves helyi fiút. Ezt követően az övtáskáját leszakították és azzal együtt elmentek a helyszínről. A sértett súlyosan megsérült.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves H. Kristófot és 16 éves társát. Az eljárás során kiderült, hogy a sértettet egy 15 éves lány csalta a helyszínre, aki csak azt tudta, hogy társai megverik a fiút. A lánnyal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.

A tiszakécskei gyanúsítottak kihallgatásukon a bűncselekmények elkövetését részben beismerték. A 20 éves férfit őrizetbe vették a rendőrök, társai a nyomozás során szabadlábon védekeztek.

A nyomozók az eljárást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldik meg.