Kezdőlap Események Szombati televíziós felvétel a Piaccsarnokban

Szombati televíziós felvétel a Piaccsarnokban

 

 

  1. január 14.-én, szombaton 6:30-13:30 óra között a Kecskeméti Piaccsarnok területén kerül sor a TV2 televízió csoport Zenebutik elnevezésű csatornájának megrendelésére készülő „Kívánságpiac” című zenei kívánságműsor kecskeméti adásának felvételére.

A műsor tematikáját a Piaccsarnok területén rögzített, a járókelők, vásárlók, és árusok meginterjúvolásával folytatott beszélgetések, dalkívánságok, zeneküldések adják. A televíziós felvétel semmiben sem fogja korlátozni a Piaccsarnok hétvégén megszokott üzemét: minden bolt nyitva tart és az árusítás a piac teljes területén zavartalan folyik majd.

A forgatás alkalmával – előreláthatólag 9-13 óra között Márió, a széles körben népszerű előadó is a Piaccsarnokba látogat, ahol néhány zenei kérést élőben tangóharmonikával ad elő. Márió a forgatás teljes időtartama alatt jelen lesz, ő vezeti a műsort, valamint emellett dedikál és a helyszínen levőkkel beszélget. A délelőtt másik szereplője Komonyi Zsuzsa kecskeméti születésű énekesnő lesz.

Az érdeklődők előzetesen is kérhetnek dalokat a [email protected] e-mail címen.

Külön információk a sajtó részére:

Márió – a műsor vezetője – a forgatás teljes időtartama alatt jelen lesz. 7-8 óra között olyan forgatás zajlik, amiben nem vesznek részt még az árusok, vásárlók, járókelők. Várhatóan 8-13 óra között lehet majd kívánságokkal, üzenetekkel szerepelni a forgatásban, 9-12 óra között pedig Komonyi Zsuzsival együtt teljesítik a kéréseket, esetleg közösen is énekelnek, Márió pedig harmonikázik is.

A sajtómunkatársak igénye szerint Marióval illetve Zsuzsival személyes interjú készítésére is mód nyílik.

Ha csak 1-2 perces interjúkról van szó, akár a forgatás alatt is rendelkezésre állnak mindketten, ha hosszabb beszélgetésről lenne szó, akkor viszont előreláthatólag erre 13 óra körül lesz megfelelő alkalom.

A sajtónak Márióval előzetes telefoninterjúra is lehetőséget biztosítunk, ez irányú kéréseikkel kérem, hogy közvetlenül a produkció kapcsolattartójával: Bors Eszterrel vegyék fel a kapcsolatot a +36305208090 telefonszámon.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kivansagpiac/?fref=ts

A forgatásra a produkciót készítő ko records, a TV 2 Zenebutik, valamint az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet nevében ezúttal tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit – és kérjük, hogy előzetes híradásban is népszerűsítsék azt, hogy minél többen látogathassanak ki az eseményre.

Üdvözlettel:

Kolek Andrea igazgató és Komlós József kommunikációs vezető, KMJV. Önkormányzata, Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet

desktop_00001