Kezdőlap Rendőrségi hírek

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 órában tizenegy baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kunszentmiklós külterületén, az 5205-ös számú úton közlekedett egy 45 éves dunavecsei nő egy Opel Corsa típusú személyautóval Tass irányába 2017. március 1-jén 12 óra 17 perckor. Haladása során a 36.500-as méterszelvénynél eddig tisztázatlan okból nekiütközött egy szemben közlekedő személygépkocsinak, melynek következtében a 45 éves nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Baján, a Déri Frigyes sétányon közlekedett egy tehergépkocsi 2017. március 1-jén 10 óra 15 perckor a Jelky tér irányába, amikor a Kossuth Lajos utca kereszteződéséhez érve eddig tisztázatlan okból hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsinak. A baleset során a személyautó utasa, egy 5 éves kislány nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.