Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyében is folytatódik a „Házhoz megyünk!” program

Bács-Kiskun megyében is folytatódik a „Házhoz megyünk!” program

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

2017-ben is folytatódik a rendőrség bűnmegelőzési programja.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015. évben meghirdetett „Házhoz megyünk!” – a rendőrség megelőző-vagyonvédelmi programja – 2017 márciusától az év végéig új prevenciós tárgykörökkel bővülve folytatódik.

A rendőrség bűnmegelőzési programjaként meghirdetett „Házhoz megyünk!” programsorozat a vagyonvédelem témaköre mellett kiegészül az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció ismeretanyagával, valamint a „Bikesafe” kerékpár-regisztrációs program igénybevételének lehetőségével.

Az év további hónapjaiban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság meghatározott helyszíneken rendőrkapitányságonként két alkalommal valósul meg egész napos programokat szervez két-két időpontban a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének, önvédelmi képességének növelése céljából.

Az év további hónapjaiban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hét rendőrkapitánysága által meghatározott helyszíneken, kapitányságonként két alkalommal valósul meg a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének, önvédelmi képességének növelése céljából szervezett egész napos program.