Kezdőlap Egészség „Mert az Esküvő a szenvedélyünk.” – Teljes esküvőszervezés a Komfort Esküvővel

„Mert az Esküvő a szenvedélyünk.” – Teljes esküvőszervezés a Komfort Esküvővel

Mivel nincs a világon két egyforma ember, ezáltal ugyanolyan pár sem létezik, így két azonos esküvő szervezése is lehetetlen. Ennek érdekében a Komfort Esküvő minden egyes rendezvényt egyedi módon kezel, legyen az egy kisebb létszámú családi esemény, vagy egy több száz fős esküvő.

„Az első találkozásunk alkalmával, – amely nem kötelezi a párokat semmire – egy finom kávé, esetleg tea mellett beszélgetve elmondhatják a párok, hogy milyen elképzelésük, álmaik, vágyaik vannak az esküvőjükkel kapcsolatban. Több éves szervezői tapasztalattal a hátunk mögött minden felmerülő kérdésre kielégítő választ adunk. Segítünk körül írni az általunk szervezett esküvők stílusát, témáját, hangulatát. Amennyiben az egybekelő pár rendkívül elfoglalt, vagy esetleg külföldön él és dolgozik, akkor lehetőség van velünk skype-on keresztül is felvenni a kapcsolatot.

 

A megállapodást követő szervezési időszakban kiválasztjuk azokat a professzionális szolgáltatókat, amelyek leginkább illenek az esküvői pár személyiségéhez, költségvetéséhez, valamint elképzeléséhez.

A szervezéshez tartozik a kiválasztott szolgáltatókkal való szerződéskötés és kapcsolattartás mindvégig a megrendelő igényeit figyelembe véve.

A helyszínbejárások alkalmával a párok tovább álmodozhatnak és szövögethetik álomesküvőjük részleteit (ceremóniák a kertben, dekoráció, esküvői virágok).

Mindegy, hogy egy esküvő a hagyományos, modern, tematikus, vagy éppen egy extravagáns stílust követi, csapatunk minden esetben tudást, kreativitást, eleganciát ad át a megrendelő számára.

 

Csapatunk segít megtalálni és megtervezni a tökéletes meghívót, ami hangulatában, stílusában nem csak az esküvő jellegét, de az ifjú pár személyiségét is tükrözi.

Az esküvő előtti időszakban elkészítjük a Nagy Nap forgatókönyvét amelyben felsorakoztatjuk az esküvő programsorozatát, illetve az érkező szolgáltatók feladatait.nyilatkozta Kovácsné Szappanos Veronika, a Komfort Esküvő – és Rendezvényszervezés megálmodója.

A Komfort Esküvő csapata már az díszítés megkezdésekor jelen van és figyelemmel kíséri az előkészületeket, a terítést, az ülésrendet, valamint a ceremóniákat.
A szertartások befejeztével már az ünnepélyes est helyszínén biztosítja az előírt programot, hogy minden a legnagyobb rendben, a forgatókönyv szerint működjön.


Részszervezés I.

A Komfort Esküvő munkatársai akkor is szíves rendelkezésre állnak, ha a házasulandók maguk szervezik az esküvőt és csak egy-egy színvonalas szolgáltatót kívánnak igénybe venni.

Részszervezés II.

Azon párok számára lehet kedvező, akik az esküvőt ugyan maguk szervezik, a Nagy Napon azonban mégis kizárólag egymással és a vendégeikkel kívánnak foglalkozni. Ilyenkor az irányítás a Komfort Esküvőszervezés kezébe kerül, amelynek kiváló csapata az ifjú pár kívánságai alapján biztosítja a meghitt, boldog pillanatokat.

SONY DSC

 

Esküvői tanácsadás

Azok részére, akik maguk intéznek mindent, mégis egy szervező tanácsait szeretnék segítségül kérni. Elkerülve ezzel a különböző szolgáltatók általános buktatóit, vagy megírni a megfelelő szerződést, esetleg egy számukra különleges és fontos dologban segítséget nyújtani.

 

 „Az esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel. Naphosszat ülni az internet előtt, különböző referencia anyagokat összegyűjteni, átnézni, kiszűrni az általános buktatókat, bonyolult szerződéseket értelmezni, személyes találkozókra járni szolgáltatókhoz, akiket nem is ismerünk, ráadásul mindezt munka után…
Aki a Komfort Esküvőszervező szolgáltatásait veszi igénybe az sokat nyer!.”
(Egy menyasszony tollából)

A Komfort Esküvőszervezés megkímél Benneteket a terhektől és hozzájárul ahhoz, hogy életetek egyik legszebb napján csak egymásra figyeljetek és boldogan élvezzétek a Nagy Nap minden örömteli pillanatát.

Ne köss kompromisszumokat!
Engedd szabadjára a fantáziádat!
Álmodd meg életed nagy napját!

A Komfort Esküvőszervezés megvalósítja álmaidat!

 

Kovácsné Szappanos Veronika
Pető Barbara
Komfort Esküvő és Rendezvényszervezés
www.komforteskuvo.hu
[email protected]u
tel.: +36/20/453-73-29
facebook: https://www.facebook.com/komforteskuvoszervezes/
Skype: szappanos.veronika1