Kezdőlap Rendőrségi hírek Migránsok szökésben

Migránsok szökésben

A kiskunhalasi őrzött szálláson több migráns szökését megakadályozta a rendőrség, két férfit azonban még városszerte keresnek.

A Kiskunhalasi Őrzött Szállás Kiskunhalas, Fazekas Mihály utcai objektumában 2017. március 16-án 16 óra 40 perckor az ott elhelyezett migránsok kisebb csoportjai egy időben tettek kíséreltet arra, hogy a kerítés több pontján átmászva megszökjenek. A rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök a csoportos szökést megakadályozták, két férfi azonban átjutott a kerítésen. Az elfogásukat megkísérlő egyik fegyveres biztonsági őr üldözésük közben könnyebben megsérült.

 

Az ismeretlen helyen tartózkodó Wasim Ahmed 18 éves marokkói

és

Alarbi Usamam 22 éves algír állampolgárokat a rendőrség jelentős erőkkel keresi. Kiskunhalason nyugalom van.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiak tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.