Kezdőlap Gasztro A kultúra tálalva…

A kultúra tálalva…

A Betti Delikátesz családi vállalkozásként működik immár fél éve Kecskemét szívében a közkedvelt piaccsarnok közelében. Fő termékei a saját gazdaságból származó országosan is egyre elismertebb organikus NPK Charolais érlelt marhahúsok és a szülői gazdaságból származó Terézia kertje egészségtudatosan termelt-és előállított friss zöldségek és gyümölcsök, lekvárok, zöldségkrémek, rostos ivólevek, amik folyamatosan megtalálhatóak az üzletben.

Évente rendeznek állattartó farmjukon nyílt rendezvényeket, amikor betekintést nyerhetünk a húsmarha tartás mindennapjaiba mindemellett megismerhetjük és kóstolhatjuk termékeiket, különböző programokon vehetünk részt, mint a lovaglás, kutyás terelő bemutató, és akár egy barbecue party-n is.

A most következő eseményük május 27-én kerül megrendezésre, ahol a marhahús fogyasztás gasztronómiájának feltérképezése mellett exkluzív kultúrális élményben is részesülnek a résztvevők. A Hírös Gasztroszínház, az NPK Charolais Farm és a Betti Delikátesz közös szervezésében lesz a „kultúra tálalva”!

Bővebb információért, prémium minőségű élelmiszerekért, vagy csak kíváncsiságból keressék fel a Betti Delikáteszt, Kecskeméten a piaccsarnok szomszédságában, a körforgalom melletti nagy parkoló oldalában!