Kezdőlap Kecskemét A Montázs-est vendégei Huszár Ildikó táncpedagógus és fiai voltak

A Montázs-est vendégei Huszár Ildikó táncpedagógus és fiai voltak

2017. május 27-én a Montázs-est vendégei Huszár Ildikó táncpedagógus és fiai voltak. A Katona József Könyvtár nagytermében igen bensőséges hangulat uralkodott, nyitott, kedves emberekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Huszár Ildikót, a Grapevine Show Dance Club tánciskola alapítóját és vezetőjét sokan ismerik Kecskeméten. Szinte mindenkinek van olyan gyermeke, unokája vagy ismerőse, aki Pötyi néni szárnyai alatt felnőve tanult meg táncolni, fellépett rendezvényeken vagy versenyeken rangos helyezéseket ért el. Jó volt őt most más oldaláról is megismerni.

Verseket mondott a táncról, megismertük a családjához, a négy nagy fiához való csodálatos viszonyát, valamint megtudtuk azt is, hogy ő télen főz baracklekvárt, mert akkor ér rá. Egyedül nevelte fel négy fiát, a srácok is vallottak ezekről az évekről: hálásan köszönték meg édesanyjuknak és nagymamájuknak a sok törődést, segítséget, szeretetet.

A két idősebb fiú, Varga Donát és Botond már táncoktató édesanyjuk tánciskolájában, saját csoportjaik vannak, önállóan készítenek koreográfiát a táncokhoz. Attila és Bendegúz ikrek, 17 évesek. Ők is nagyszerűen táncolnak, és részt vesznek a tánciskola munkájában. Valamennyien nyertek már díjakat, rangos elismeréseket. A családban számíthatnak egymásra szakmailag is, az otthoni munkamegosztásban is, és minden problémájukban osztoznak. Komoly, melegszívű, kedves fiatalemberek.

Huszár Ildikó nívódíjas táncpedagógus 2017. március 14-én, nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Köztársaság Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozatának kitüntetését vehette át Balog Zoltán minisztertől. Nagyon büszke volt rá a családja és a tanítványai is.

A rendezvény során fény derült arra, hogyan telnek egy táncpedagógus napjai, ki miben jó, és hogyan hat egymásra a családban, milyen eredményeik vannak a tánc terén, milyen célokat tűznek maguk elé. A táncról nem csak beszéltek, de táncra is perdültek a fiatalok.

A beszélgetést moderálta:Weninger Endréné Erzsébet, a Montázsmagazin tulajdonos-szerkesztője

Legyél a vendégünk, legyél az olvasónk, szeretettel várunk!

www.montazsmagazin.hu

Fotók: Fuchs Alfonz