Kezdőlap Események Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos, 4 könnyű sérüléssel járó és 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

Kiskunmajsa belterületén 2017. május 4-én 8 óra 45 perckor egy 63 éves jászszentlászlói férfi egy Citroen tehergépkocsival közlekedett a Petőfi Sándor utcában a Csontos Károly utca irányába. A férfi az útkereszteződéséhez érve – a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a balról érkező 54 éves kerékpáros férfinak, ezért összeütköztek. A kerékpárral közlekedőr helyi férfi a baleset során súlyosan megsérült.

Egy 18 éves bátmonostori férfi 2017. május 4-én 20 óra 40 perc körül az 55-ös számú főúton közlekedett Csávoly irányába egy Audi A4 típusú személyautóval. A főút 91-es kilométerénél a sofőr a balra ívelő útkanyarulatban letért az útpadkára, ahol egy oszlopnak ütközött, majd az úttesten keresztül a másik oldali útpadkára sodródott, ahol a szalagkorlátnak ütközött és az úttest melletti szántóföldön állt meg. Az Audi sofőrje a baleset során – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

 

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)