Végre itt az igazi tavaszi-nyári időjárás, a városban pedig sorra nyitnak ki a jobbnál-jobb kínálattal előrukkoló kávéházak, fagyizók és éttermek.
Eljött a mi időnk, gondoltuk és nyakunkba vettük a várost, hogy a Kecskeméti ÉT-TRENDEK projektünk keretében felfedezzük Kecskemét – vélhetően – legjobb fagyizóit.
A Szabadság téren nemrég nyitott Pepenero Fagylaltozó csábító teraszával és vidám színeivel hamar megragadta a figyelmünket, így nem bírtuk ki, hogy ne csábuljunk el és térjünk be egy-két gombóc ízletes fagyira.
A fagyizóba lépve nem csak a rendkívüli színekben pompázó design és a kiszolgáló hölgyek vidámsága győzött meg bennünket, hanem az árusított fagylaltok véget nem érő ízvilága is, amelyek közül
akár oreo, csokis-rizses, banános, snikerses, somlói galuskás, citromos, pisztáciás és egyéb más ízesítések közül is választhattunk,
amely igen nagy kihívást jelentett számunkra.
A Pepenero-ban dolgozó lányoktól megtudhattuk, hogy
ezek a fagylaltok nem csak hagyományosan, hanem akár gluténmentes, stevia, paleo termékként is elérhetőek az üzletben,
ezzel könnyítve meg azok dolgát, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak a népszerű, tej alapú csodák megkóstolását.
A Pepenero termékei egyébként Cegléden és Nagykőrösön is megtalálhatóak, ahol Fodor Fagyizóként ismerik a vendégek.
Fagylaltjaikat illetően nem kell attól tartani, hogy hamar ráununk, ugyanis mintegy 200 féle változatos, pazar íz vár ránk, amelyek közül garantáltan megtaláljuk a kedvencünket.
Ne maradj le Te sem róla, térj be egy jó gombócra! 😉