Kezdőlap Jótékonyság Segítségnyújtás a gázrobbanás károsultjainak

Segítségnyújtás a gázrobbanás károsultjainak

Kiemelten fontos, hogy a május 1-jén gázrobbanással érintett kecskeméti társasház lakói mielőbb visszaköltözhessenek otthonaikba. Első körben új nyílászárókra, azok beszerelésére, illetve a közművek újraindítására van szükség ahhoz, hogy azt követően belül folytatódhassanak a helyreállítási munkálatok.

A minél gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata adománygyűjtést indított a Pákozdi csata utcai gázrobbanás károsultjainak javára. A pénzbeni adományokat a Városi Szociális Közalapítvány OTP Bank Nyrt.  11732002-20322144 számú számlájára lehet befizetni. A közlemény rovatban kérjük megadni: „gázrobbanás károsultjainak”.

Készpénz adomány elhelyezésére a Városháza aulájában lévő urnában van lehetőség.

A károsultaknak tárgyi adományokra is szükségük lesz, kérjük a felajánlókat, hogy ezek átadásával, elhelyezésével kapcsolatosan előzetesen egyeztessenek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársával, Hatvani Bélánéval a 30/971-2267-es telefonszámon.

Az élőmunkát felajánló vállalkozásokat, magánszemélyeket arra kérjük, hogy Balog Kitti munkatársunkat keressék a 30/915-7597-es telefonszámon.

Az önkormányzat a károsultaknak műszaki segítséget és jogi tanácsadást is biztosít. A pszichológiai segítség szintén rendelkezésre áll a család és gyermekjóléti szolgálaton keresztül.

 

Kecskemét MJV Önkormányzata