Kezdőlap Események A „legkisebb” kecskeméti futsalosok Zágrábba látogattak a hétvégén!

A „legkisebb” kecskeméti futsalosok Zágrábba látogattak a hétvégén!

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club legkisebb korosztálya, az U13-as csapata 2 napra Horvátországba utazott, ahol a helyi Nacional Zagreb Futsal Akademica meghívására részt vettek a X. INTERNATIONAL FUTSAL CUP –on!

E két napon a szabadidős tevékenység, és városnézés mellett bizony igen kemény futsal mérkőzéseket is meg kellett vívni a kecskeméti gyermekeknek, bár itt nem elsősorban az eredmény volt a fontosa a csapat számára, hanem nemzetközi futsalra való kitekintés megismerése, és annak erősségének megtapasztalása.

És a kecskeméti fiatalok egyáltalán nem vallottak szégyent az erős mezőnyben.

 

Eredmények:

SCOREGOAL FUTSAL (HUN) – NK IVANJA RIJEKA (CRO) : 3-3

Gólszerzők: Nemcsek Tamás (2), Krajcsovszki Márton (1)

SCOREGOAL FUTSAL (HUN) – NK HRVATSKI DRAGOVOL (CRO) : 1-1

Gólszerző: Hajkó András (1)

MNK PTUJ (SLO) – SCOREGOAL FUTSAL (HUN) : 6-0 (többszörös korosztályos szlovén bajnok, akik végül a 3. helyen zárták a tornát)

 

Az erős mezőnyt igazolva, 2 döntetlennel a kecskeméti gyerekek a torna legjobb 8 csapat közé kerültek, továbbjutva csoportjukból.

A negyeddöntőben a későbbi torna győztes, hazai csapattal találták szembe magukat, ahol egy végletekig kiélezett mérkőzésen,

2 gólos hátrányból kiegyenlítve, minimális vereséget szenvedtek:

 

MNK PROMOTION PLAY (CRO) – SCOREGOAL FUTSAL (HUN) : 4-2

Góllövők: Pesti Balázs (1) , Krajcsovszki Márton (1)

 

A csapattagjai:

Völgyesi Máté, Hefler Gergő, Barcsay Valter, Bogár-Gubcsai Milán, Fekete András, Benke Balázs, Mikuláss Péter, Hajkó András, Krajcsovszki Márton, Pesti Balázs, Nemcsek Tamás, Hefler Endre.

Kísérő edző: Marozsi Gábor

 

A club és gyerekek mind szakmailag, mind pedig emberileg sok mindent tanultak, profitáltak e két nap alatt, eredményes és hasznos futsal túrán vannak túl.