Kezdőlap Események Megnyílt a Rétes-M Rétesbolt a Kőhíd utcában!

Megnyílt a Rétes-M Rétesbolt a Kőhíd utcában!

A Rétes-M Rétesbolt július 31-én fantasztikus nyitási akcióval várt mindenkit a Kőhíd utca 28. szám alatt, amikor is minden termék fél áron volt vásárolható. Magazinunknak Marton Zoltán, a Rétes-M Rétesbolt cégvezetője mutatta be a termékeiket, emellett azt is megtudhattuk, hogy miként került sor az üzlet megalapítására.

 

„A réteseket már 20 éve gyártjuk, akkoriban egy működő vállalkozást vettem át, azóta folyamatosan fejlesztjük a termékeket, receptekkel kísérletezünk. Kecskeméti kisboltokba is szállítunk áruink közül, de már régóta terveztük, hogy egy saját rétesboltot nyissunk. Helyben sütjük a termékeinket, amelyek így mindig frissen kerülnek a vásárlókhoz.

Természetesen a hangsúlyt a rétesekre fektetjük, ezekből van a legtöbb ízű, ezek között vannak olyan fajták, amelyeket kisboltokba nem szállítunk.

Alaptermékeink közé tartozik az almás, a túrós, a túrós-meggyes, a meggyes-mákos, a túrós-barackos, a túrós-meggyes-almás, a szilvás, a diós-almás, valamint a diós-meggyes is. Kaphatóak sósrétesek is, de ezek kizárólag csak nálunk elérhetőek, a kisboltokban nem. A sósréteseink spenótos, brokkolis, gyros-os, sonkás, sós-túrós, kapros-túrós, illetve pizzás ízesítést kapnak.

Réteseinken kívül készülnek még pogácsák, ezek sajtos, házitejes, tökmagos, teljes kiőrlésű, és tepertős ízben választhatóak.

Aprósüteményekből szilvalekváros hájas, diós-lekváros hókifli, szilvalekváros cukros kifli, szilvalekváros békaszáj, mini csiga, meggyes napraforgó választható, ezek mind saját, házi recept alapján készülnek.

Réteseink, süteményeink mellett kaphatóak lesznek üdítők, illetve gyümölcsízesítésű limonádék is. Minőségi kávéval, capuccinóval, illetve forró csokival – amely valódi csokoládéból készül – várjuk mindazon vendégeinket, akik a reggeli kávéjukat egy szabadon választott aprósüteménnyel szeretnék elfogyasztani. Ősztől viszont már különleges, forró teákkal is fogunk szolgálni. A közeljövőben a diétázóknak is kedvezni szeretnénk, italok és sütemények terén egyaránt.

A betérő vendégeink a helyben sütött termékeinkből választhatnak, de nagyobb megrendeléseket is felveszünk: cukrászsüteményeket, esküvői tortákat, egyéb süteményeket egyaránt.”

Látogasson el Ön is a Kőhíd utcai Rétes-M Rétesboltba, és tapasztalja meg az igazi, házias ízű süteményeket, réteseket.

Rétes-M Rétesbolt

Kecskemét, Kőhíd utca 28.

06 20 984 3429

Rétes-M Rétesbolt a Facebookon

Nyitva tarás: Hétfő – Péntek: 06.00 – 18.00

             Szombat – Vasárnap: 08.00 – 15.00