Kezdőlap Kiemelt Minőségi oktatás a Car-Man Autósiskolában

Minőségi oktatás a Car-Man Autósiskolában

A Car-Man Autósiskola 1996 óta áll a jogosítványra vágyók rendelkezésére, az évek alatt történő folyamatos fejlesztéseknek, bővítésének köszönhetően 2003-ban elnyerte az Akkreditált Felnőttképzési Intézmény címét, amely a szigorú szakmai és minőségi elvárásoknak való megfelelést jelenti. 

Az Car-Man Autósiskola havonta többször indít intenzív tanfolyamokat a tanulók számára, de aki a gyorsabb megoldást szeretné, annak lehetősége van az e-learning oktatást választania, ez az összes oktatott kategóriában szabadon választható.

Az elmúlt évek során bővült a megszerezhető kategóriák köre is, mára már nem csak motoros és autós képzés, de C, C+E és B+E kategóriás képzés is elérhető az iskolában. A végzettek számára pedig segítenek a szaktanfolyami ügyintézésben, így akár egy új szakma – hivatásos gépjárművezető – megszerzése is lehetővé válik.

A tanfolyamok megkezdése előtt – az ügyfélfogadásokon, a tanfolyammegnyitókon, honlapon – korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak, amellett, hogy az oktatók igyekeznek mindig úgy beosztani idejüket, hogy az teljes mértékben a tanulói igényeknek feleljen meg.

Az itt tanulók mindig színvonalas oktatásban részesülnek, mivel az iskola oktatói magas szintű, több évre visszatekintő elméleti és gyakorlati oktatói tapasztalattal, rutinnal rendelkeznek, amit alátámaszt az is, hogy egyre több jelentkezővel, visszatérő hallgatóval, illetve jogosítványtulajdonossal büszkélkedhet az autósiskola.

Car-Man Autósiskola

Kecskemét, Munkácsy utca 19.

Iskolavezető: Sarkadi Zsolt (20/365-2109)

Telefon:  76/48-58-68

20/321-9698

E-mail:   [email protected]

Web:      www.carmanautosiskola.hu

Facebook: Car-Man Autósiskola