Kezdőlap Egészség Ősszel is hódít a Kék Ötven Árnyalata

Ősszel is hódít a Kék Ötven Árnyalata

Ha Te is kíváncsi vagy a Kék Ötven Árnyalatára, látogass el Te is szeptember 8. és 10. között a Malom Központba, ahol ezen a hétvégén a farmeré a főszerep.

A három nap alatt megismerheted a legújabb trendek alapdarabjait, amiket azonnal be is szerezhetsz a Malom Központ számos üzletében akár 20% kedvezménnyel.

Ha szombaton látogatsz el a rendezvényre, nem csak a fantasztikus akciókban lehet részed, de fél tíztől részt vehetsz egy Fashion Reggelin is, ahol az ősz legnépszerűbb szettjei kerülnek terítékre, majd fél egytől profi stylist segít eligazodni a legújabb trendek útvesztőjében.

Délután két órától kreatív kuckó várja a gyerekeket, valamint egy workshoppon is részt vehetsz, amelynek segítségével garantáltan te leszel a legstílusosabb az új tanévben.

A földszinti szökőkút helyén felállított színpadon három órától a „Farmer története” című színpadi show-val megfűszerezett divatbemutatónak lehetsz tanúja.

Megéri részt venni a Farmervásáron, hiszen nem csak egy életre szóló élményben, de értékes ajándékokban is részed lehet.