Kezdőlap Kecskemét A Wojtyla Ház búcsúja Dr. Jeney Gábor plébánostól

A Wojtyla Ház búcsúja Dr. Jeney Gábor plébánostól

  1. szeptember 7-én került megrendezésre Dr. Jeney Gábor plébános búcsúztatója, aki a központ szegényeitől valamint a Ház munkatársaitól vett búcsút, hiszen ezentúl máshol végez szolgálatot.

Farkas József a Wojtyla Barátság Ház Igazgatója megköszönte a plébános segítségét, munkáját és rengeteg támogatását, amelyek által egyre jobban megismerkedhetett a Ház életével, annak közösségével és vidámságával. Biztosította arról, hogy a közösség bármikor szívesen látja, és várja vissza kis családjukba.

„ Nekem is otthonom volt ez a Ház, és remélem, hogy még sokan érezték ezt, elsősorban azért is, mert szívügyemnek érzem a szegények, rászorulók támogatását.”- hangzott el Dr. Jeney Gábor plébános búcsúbeszédében. Beszédét azzal a jókívánsággal zárta, hogy továbbra is alkossanak ilyen jó közösséget és szeressék továbbra is egymást, hogy ezt a Ház névadója mindig is tette.

Végül Csáki Lajos festményével köszönte meg fáradságos munkáját a plébánosnak Farkas József nevében a Ház közössége, amelyre ha ránéz, mindig jusson eszébe mennyire szeretik és sose felejtik el őt.