Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kecskeméti ÉT-Trendek a Sutus Vendéglőben

Kecskeméti ÉT-Trendek a Sutus Vendéglőben

Kecskemét egyik legtradicionálisabb és legcsaládiasabb légkörű éttermében jártunk, melynek mottója a vendégközpontúság, hagyománytisztelet és az ezzel járó közvetlenség biztosítása a barátságos kiszolgálás és a házias ízek lévén, valamint a folyamatos fejlődés és bővülés, mely maximálisan kielégítik a vendégek igényeit.

A családi vállalkozásként működő vendéglő nagy hangsúlyt fektet egyedi menüsorára, mely lehetővé teszi vendégei számára, hogy maguk állítsák össze az ízlésüknek megfelelő étlapot, amelyhez kedvező árakon juthatnak hozzá. Kiemelt fontosságot fordítanak a barátságos légkör kialakítására, hiszen – ahogy ifj. Sutus Endre fogalmazott – legtöbb vendégeiket már névről ismerik, tudják miket szeretnek inni, mit szoktak enni, hiszen vendégeik 80 %-a már törzsvendégnek számít.

Sokszínű választékjuk által garantáltan elnyerik a vendégeik tetszését, – hiszen amellett, hogy elvarázsolják ízlelőbimbóinkat – frissességükkel, illetve páratlan ízvilágukkal azt is megalapozzák, hogy többször is visszalátogassunk oda egy-egy étel elfogyasztására.

A vendéglő hangulatos miliője, gyors, barátságos kiszolgálása segít, hogy igazán kellemesen és önfeledten érezzük magunkat a hét minden napján, miközben elfogyasztjuk ebédünket, vagy akár vacsoránkat.

Páratlan hétvégékkel is kedveskedik a Sutus Vendéglő a különleges ételek kedvelőinek, hiszen egy ősszel induló tematikai program alapján, minden második héten készülnek néhány egyedi étellel az ínyenceknek, hiszen volt már példa hal- és vadnapokra, emellett Márton Nap alkalmából a libanapoké volt a főszerep.

A vendéglő precizitását is mutatja, hogy egyre több rendezvény és esküvő lebonyolításában vesznek részt, de lehetőség adódik itt osztálytalálkozók, céges- illetve év végi bulik megszervezésére is.

Válaszd bátran a Sutus Vendéglő csapatát, hiszen szakmai profizmusuk által 70 fős kapacitással, valamint kitelepüléssel akár 120-150 fős események lebonyolítását is vállalják!

Garantáltan nem bánják meg vendégei, hiszen az idén a jubileumát ünneplő vendéglő, olyan hírnévvel büszkélkedhet a kecskemétiek körében, amelyre méltán büszkék lehetnek.

 

Sutus Vendéglő

Kecskemét

Dózsa György út 13.

76/324 432

Nyitva tartás:

Hétfő: 10 – 17 óráig

Kedd – Szombat: 11 – 21 óráig

Vasárnap: 11 – 16 óráig

JÓFALAT A SUTUS VENDÉGLŐBEN