Kezdőlap Egészség Ilzsu – Egy csöppnyi természet, és egy nagy lépés az egészsége és...

Ilzsu – Egy csöppnyi természet, és egy nagy lépés az egészsége és szépsége érdekében

 

Varga Péterné Ilonánál járt szerkesztőségünk, aki már közel 40 éve foglalkozik gyógynövényekkel. Lánya betegségének okán hivatásának érezte, hogy megpróbáljon segítséget nyújtani az embereknek, ezért ismereteit felhasználva kifejlesztette az első készítményeket, melyek hatékonyságát látva lányával közösen megalapították az idén 10 éves Skin-Magic Kft-t, és megkezdték a termékek forgalmazását, amelyek már megvásárolhatók a gyógyszertárakban, bioboltokban és webshopokban is.

A termékek különlegességét a 100%-ban természetes alapanyagok adják, többféle gyógynövényt és vitaminokat tartalmaznak, amelyeket megbízható, hazai nagykereskedőktől szereznek be. A gyártási folyamatok a nemrégiben új termelési területtel bővült üzemhelységben zajlanak állati származékok, színezékek, tartósító szer hozzáadása nélkül.

Elsőként a sokak által ismert és használt Ilzsu hajregeneráló szer került kifejlesztésre. A fejbőrre csepegtetve fejti ki hatását, melynek következtében a hajhagymákba jutva biztosítja a tápanyagokat, amelyeket a szervezet vitaminhiány, esetleges gyulladás vagy bármilyen más betegség miatt nem tud megadni a hajnak, valamint a több éve stagnáló hagymákat is aktiválja.

2009-ben következtek az étrend kiegészítők, melyeknek rendszeres fogyasztása a flavonoid tartalmuk miatt elősegítheti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek pedig megelőzhetik a különféle betegségek kialakulását.

Az arckrémek 2015 óta vannak jelen a piacon. A babassu és argánolajos krémek tartalmazzák a szép bőr számára nélkülözhetetlen hialuronsavat, mely képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönöz annak, valamint antioxidánsokban is gazdagok.

Ilona hangsúlyozza, hogy a termékek nem összetévesztendők az antibiotikumokkal, a tökéletes, tartós eredmény eléréséhez rendszeres fogyasztásukra és türelemre van szükség.

A készítmények már egészen a kezdetektől számos hazai, de főként nemzetközi elismerést szereztek a szépség és egészségiparban. Ilonáék minden évben több alkalommal is részt vesznek külföldi kiállításokon, amelyekről sorozatosan arany fokozatú kitüntetésekkel, különdíjakkal térnek vissza, ezen kívül számtalan rádiós és televíziós interjúban is szerepeltek. Rengeteg ország invitálja a Skin-Magic Kft-t szakmai rendezvényekre, az idei év júniusában, Kína, a ningbo-i nemzetközi kiállítás a következő úti cél.

Az elmúlt évek nemzetközi kiállításai:

  • 2015. május 5-7 Genf, Vitafoods Europe
  • 2015. május 25-28 Dubai, Beautyworld Midle East
  • 2016. január 25-28 Dubai, Arab Health
  • 2016. május 15-17 Dubai, Beautyworld Midle East
  • 2016. augusztus 2-4 Miami, FIME Florida Internacional Medical Expo
  • 2017. január 30-február 2 Dubai, Arab Health
  • 2018. január 29- február 01 Arab Health
  • 2018. június 8-12 Kína, Ningbo

A tapasztalatok alapján Európában nehezebb érvényesülni az alternatív gyógymódokkal, viszont az arab országok egyre inkább nyitnak az új módszerek felé.

A közeljövőben a Távol-Keleten tervezi a cég népszerűsíteni a termékeit, mivel Kína hatalmas felvásárló piacot biztosítana. Új termékek fejlesztése, a profil bővítése is az elképzelések között szerepel.

Elérhetőségek:

Cím: Kiskőrös, Béke út 93.

Telefon: +36 70 276-45-86

Email: [email protected]

Web: www.ilzsu.hu

Facebook: facebook.com/ilzsu