Kezdőlap Sport Sokgólos futsal meccsen a Kék Oroszlánok diadalmaskodtak!

Sokgólos futsal meccsen a Kék Oroszlánok diadalmaskodtak!

Itthon tartotta a három pontot a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club a Vác csapat ellenében egy fordulatos mérkőzésen.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Vác Futsal SE : 7-5 (3-3)

Jól kezdődött a mérkőzés a hírös városi legényeknek, Dobosi a 7. percben szépen érkezett egy labdára és elemi erővel kirúgta a váci kapu jobb oldalát. Továbbra is fölényben játszott a Scoregoal, ám a helyzetek ezúttal nem mentek be, és ahogy ilyenkor lenni szokott, a rutinos váciaknak elég volt 2 gyors megmozdulás, hogy átvegyék a vezetést. A kecskemétiek azonban nem törtek össze: egy gyönyörű összjátékot követően Kovács passzából a fiatal Sallai volt eredményes, majd újfent jött Dobosi, és egy szabadrúgás variációt értékesített. A végére maradt egy „buta” hazai szabálytalanság a saját hatoson belül, és a megítélt büntetőt biztosan értékesítették a váciak, ezzel döntetlenre mentve a félidőt.

A második etap 7. perce fordítva sült el, mint az első félidő, Takács szerencsétlen mozdulatát követően a hazaiak saját kapujába kötött ki a játékszer, nehéz helyzetbe hozva ezzel a hírös városiakat. De újfent bizonyította a fiatal csapat, hogy a mai estén nem lehet őket megtörni, előbb Móra volt eredményes egy szép összjátékot követően, majd Rapi megszerezve első futsalos gólját fordították meg az eredményt. De itt nem álltak meg a gólgyártásban, Szabó kapott szépen lövésre egy labdát, amit laposan be is vágott a kapus lába mellett a kapuba, majd Móra duplázott egy lefordulásból. A mérkőzés ezzel el is dőlt, ugyan az utolsó percben még a váciak találtak egy gólt, de ez csak a szépségtapaszra volt elegendő a számukra.

Koós Károly vezetőedző: „Vegyes érzelmek kavarognak bennem, láttam a srácoknál igen szép megoldásokat, de láttam csúnya, gyermeteg hibákat is. Ha ezeket a hibákat sikerül minimalizálni, akkor még nagyon sok szép percet szerezhetünk szurkolóinknak. Az erőt ad a csapatnak, hogy kétszer is hátrányból álltunk fel, erre lehet építkezni, és kell is! Ezért külön gratuláció jár a csapatnak!”

Góllövők: Móra (2), Dobosi (2), Sallai (1), Rapi (1) Szabó (1),