Kezdőlap Partnereink Style Férfi-Női Divatáru – Elegancia elérhető áron

Style Férfi-Női Divatáru – Elegancia elérhető áron

 

Kevés olyan divat üzlettel találkozhatunk, ahol a hölgyek és a férfiak egyaránt megtalálhatják a stílusukhoz illő alkalmi vagy utcai viseletet. Kecskeméten, a Széchenyi tér 14. szám alatt, decemberben megnyílt Style Férfi-Női Divatáru a sportosan elegáns vonalat képviselve az egyedi darabjaival mindkét nem számára elérhető áron biztosítja, a könnyed, igényes megjelenést, legyen szó üzleti találkozóról vagy egy délutáni kávéról.

Az üzlet széles választékban kínál magyar, török, német, illetve olasz tervezésű – köztük Camp David, Leross és MissQ márkás – ruhákat, melyek havi rendszerességgel bővülnek új darabokkal. Különlegességük a klasszikus egyszerűségben rejlik, nincsenek túlformázva, túldíszítve, amelyet a tapasztalatok alapján a férfiak és egyre több női vásárló is előnyben részesítenek.

A nem mindennapi, stílusos kiegészítők – táskák, pénztárcák, övek, órák, karkötők, kitűzők – akár egy hétköznapi, egyszerű ruhadarabot is alkalomhoz illővé varázsolnak. Kombinálhatók pulóverrel, inggel, hordhatók ruhához, valamint a kabátokat is ékesíthetjük vele.

Minden hónapban akciókra lehet számítani, idén tavasszal a pulóverek vásárolhatók meg fél áron, illetve vásárlási utalványok is rendelkezésre állnak 5000 Ft és 10.000 Ft értékben.

A kollégák az évszak aktuális ünnepei alkalmából apró ajándékokkal kedveskednek a vendégeknek. Azok számára, akik több időt töltenek el az üzletben – akár a párjukat kísérő férfiak – kapszulás kávégép biztosítja a kellemes hangulatot a várakozás alatt.

A kedves kiszolgálásnak, a hasznos divat tanácsoknak köszönhetően garantáltan jó kedvvel telik a vásárlással, nézelődéssel töltött idő.

A Style csapatának célja, hogy egy olyan egyedi stílusirányzatot teremtsen, amely nem tucatáruként szerepel a kecskeméti köztudatban és az üzletben megvásárolható termékek nem fedezhetők fel az utcán éppen szembejövő embereken.

Ha szeretne kitűnni a tömeg szürkeségéből, kedveli az érdekes, színpompás, de mégis letisztult darabokat, a Style Férfi-Női Divatáru kínálatában minden bizonnyal megtalálja álmai ruháját.