Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság 2018. április 23-án 7 óra 45 perckor őrizetbe vett egy 20 éves dunavecsei lakost, aki ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Ugyanezen a napon 13 óra 10 perckor a kiskőrösi rendőrök egy 64 éves férfit vettek őrizetbe, őt a helyi Járásbíróság körözte lopás miatt.

A Bajai Rendőrkapitányság egyenruhásai 18 óra 55 perckor egy 43 éves körözött férfit fogtak el. Ellene a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ágasegyháza külterületén, az 5301-es úton közlekedett 2018. április 23-án 13 óra 30 perckor egy 59 éves helvécia nő egy Chevrolet Aveo típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai alapján haladása során az út 74,432-es méterénél figyelmetlenségből lement az útpadkára, majd a meredek partfalnak ütközve felborult és átcsúszott a szemközti forgalmi sávba. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Ne feledjék: a balesetek kellő körültekintéssel, odafigyeléssel megelőzhetőek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!