Kezdőlap ÉT-TRENDEK Met-Teller – Változatos menü a hét minden napjára

Met-Teller – Változatos menü a hét minden napjára

 

A mai napon is a Met-Teller Gastro Konyha biztosította az Alföldi Régió Magazin finom ebédjét, melyet ez alkalommal is jóízűen fogyasztott el a szerkesztőség az egész napos pörgés közepette adódott rövid, közösen eltöltött pihenő idejében. A Vacsiköz kedvelt étkezdéje ezen a héten is házias és egészséges menüvel készült, igyekezve a folyamatosan változó igényeknek eleget tenni.

A mai kínálat repertoárján tárkonyos raguleves, mákos guba szilvalekvárral csurgatva, grízes tészta és baconbe tekert csirkemell friss salátával kapott helyet. Magazinunk csapata ezúttal is a B és a C menüt választotta.

Ebéd után ismételten jóllakottan térhettünk vissza feladatainkhoz, talán még a munka is könnyebben megy, ha egy kiadós, egyben házias és egészséges ételekkel megpakolt tányérral csillapíthatjuk éhségünket. Főként a nyári melegben fontos, hogy ne csak a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására ügyeljünk, hanem a tennivalóink teljesítéséhez szükséges energiát is biztosítsuk szervezetünk számára.