Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Megyénkben az elmúlt 24 órában három migránst tartóztattak fel a rendőrök, illetve hét személyt fogtak el.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. július 11-én 6 óra 10 perckor Hercegszántó közigazgatási területén három külföldi férfit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 21 óra 30 perckor egy 26 éves férfit vettek szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe. Vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Szintén a kecskeméti rendőrök fogták el azt a 48 éves helyi férfit, akit a bíróság keresett, mert a számára kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, így azt elzárásra változtatták át.

A Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai 22 óra 20 perckor egy 39 éves férfit igazoltattak. Róla kiderült, hogy a Kecskeméti Járásbíróság vele szemben 10 nap szabálysértési elzárást szabott ki.