Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kávékülönlegességek minden napra

Kávékülönlegességek minden napra

Szerkesztőségünk a Nano Speciality Coffee-ban járt, hogy megkóstolja a legújabb és legfinomabb kávékülönlegességeket, amelyet Csepregi Zoltán, a kávézó tulajdonosa saját kézzel készít minden vendégnek, aki betér hozzá. Itt bárki megtalálhatja a számára kedvező ízvilágot, mivel a kínálat rendkívül széles.

A kávézó nagyon hangulatos és kivételes elrendezésű, ahol a kiszolgálás amellett, hogy elsőrangú, szakszerűségben is az élen jár. Legyen szó egy gyors munka előtti kávéról, vagy egy beszélgetős találkozó mellett elkortyolt kapucsínóról, mindenképpen megtalálja azt, amire vágyik.
A speciality kávék különleges termőterületről származó, gondosan válogatott, kézzel szüretelt kávék, melyek magas minősége lehetővé teszi, hogy a szakértő pörkölés folyamán ne nyomódjanak el az ízek , hanem bemutassák az egyes országok jellegzetességeit.
A világosabb pörkölésnél sokkal gazdagabb ízek törnek fel, nem nyomja el a hőkezelés az aromákat. Világosabb kávé esetében megízlelhetjük a kávészemek gyümölcsös hatásait, jellegzetes jegyeit és nem utolsó sorban a természetes édes utóízét. Ezek miatt feleslegessé válik a cukor hozzáadása az italhoz, hiszen badarság lenne elnyomni a kiváló, véletlenül sem keserű aromáját.
Ilyen és ehhez hasonló kuriózumokat kóstolhatnak a vendégek, ha betérnek Csepregi Zoltánhoz, aki mindenkit szeretettel vár a Lordok aluljáróban (Kossuth tér 6-7). A kávézó Facebookon és Instagramon is megtalálható NANO Speciality Coffee és NANO Coffee néven.