Kezdőlap Sport Megtelt a Spartacus terme a rendhagyó Éjszakai Forgatagon is

Megtelt a Spartacus terme a rendhagyó Éjszakai Forgatagon is

A 2018. szeptember 14-én, rendhagyó időpontban tartott Éjszakai Forgatag alkalmával is rengetegen látogattak el a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokába. Ebben a hónapban a Széchenyivárosi Napok keretein belül került megrendezésre a Forgatag, ezért nevezhető rendhagyónak. A szokásos versenyek mellett, az Argos Állatvédelmi Egyesület megbízottjai ismertették az érdeklődőkkel a helyes kutyatartás alapelveit, valamint Barkóczi Titanilla bábelőadással készült: Kincsre Kel Vitéz László címmel.

A délutáni órákban a nevezések után az Argos műsorával kezdődött a program. Szabó Attila tartott egy nagyon érdekes előadást, amelyből megtudhatták a nézők, hogyan is lehet felelősen tartani társaikat, a kutyákat. Bemutatta hűséges barátait is: Baltot, Elit és Kyrát, akik nem maradtak simogatás nélkül ezen az éjszakán sem!

Ezután következett Barkóczi Titanilla bábelőadása, amely nagy nevetgéléseket vonzott
magával, zengett a csarnok a gyermek kacajtól.

A kora esti órákban megkezdődött a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Juhász Viktória bizonyult a legjobbnak, őt követte Faragó Csillag Virág, majd a 3. Helyen Klein Máté.

A darts versenyben a Hírös Hunok Darts Club tagja Sere Tibor nyújtott segítséget. Itt 2
mezőny volt a gyermek és a felnőtt. A gyerekeknél Tóth Márton végzett első helyen,
ezüstérmes lett Barcsay Valter, bronzérmes pedig Mayer László. A felnőtt kategóriában Tóth Zoltán zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Dudás Sándor, a harmadikon pedig Cs. Nagy Gyula.

Később megkezdődtek a csocsó, a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Daragó János – Tóth Zoltán páros lett, míg 2. helyen Czinkus Gábor és Solymosi Gábor, 3. helyen pedig Gáll Nikolett és Mayer László zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategóriájának bajnoka Daragó János lett, míg 2. helyezést Palotai
Mariann, 3. helyezést pedig Mayer László ért el. A profi kategóriában hatalmas meccseket
láthattunk, végül aranyéremmel térhetett haza Pintér Nándor, ezüstéremmel Tóth Zoltán,
bronzéremmel pedig Dudás Tamás.