Kezdőlap Gasztro 5 éves a Borháló

5 éves a Borháló

Idén ünnepli fennállásának 5. évfordulóját a Borháló. Az alapítás óta eltelt időben közel 50 üzletük nyílt az ország különböző pontjain és 500 féle minőségi borral várják a nagyjából 50 000 törzsvásárlójukat.

 A Borháló 5 éve azzal robbant be a köztudatba, hogy kiváló borokat hoztak be a piacra nagyobb kiszerelésben, nagyon jó áron, hogy  minél szélesebb kör számára elérhetővé váljon a jó bor élvezete. Az üzletlánc hitvallása, hogy a lényeg magában a borban van, és a munkatársaik épp ezért is dolgoznak fáradhatatlanul azon, hogy a legjobb borok, a legjobb áron kerülhessen a boltjaikba betérő vásárlók asztalára.

Ezúton is közös ünneplésre invitálnak minden érdeklődőt, hogy együtt ünnepeljék meg a Borháló 5. születésnapját, Magyarország legkiválóbb borászatainak minőségi tételeivel, exkluzív termékekkel, valamint a partnerborászatok és a társalapító Kathona Krisztián közös alkotásaival.

Időpont: 2018.  november 8., csütörtök, 18:00 – 22:00

Helyszín: Buddha-Bar  Hotel,  1052 Budapest, Váci u. 34.

Kiállítók: Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Borbély Családi Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gere Tamás & Zsolt Pincészete, Gróf Degenfeld Borászat, Istvándy Jenő Pincészete, Lelovits Tamás Pincészete, Maul Zsolt Pincészete, Szentpéteri Borház, Tóth Ferenc Pincészete, Twickel Pincészet, Várszegi Pincészet, Vesztergombi Pincészet

+ Borháló stand: Bock Pince, Günzer Tamás Pincészete, Malatinszky Organikus Kúria, Mészáros Borház, Molnár Borház, Szőke Mátyás Pincészete

Belépő: 7.990 Ft, mely tartalmazza a korlátlan borkóstolót és a vacsora falatkákat.

Kedvezményes jegy Borháló kártyával: 6.990 Ft + 10 pont

Jegyek korlátozott számban érhetők el.

Jegyvásárlás a Borháló üzleteiben. További információért keress minket a levél alján található elérhetőségeken!