Kezdőlap Gasztro Könnyű őszi receptekkel ismerkedhettünk meg az Ohana Főzőiskolában

Könnyű őszi receptekkel ismerkedhettünk meg az Ohana Főzőiskolában

dav

 

Beköszöntött az ősz. Mire is vágyhatnánk jobban, mint egy egyszerű, kevés és könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő finom, meleg vacsorára, amelyet akár baráti összejövetelekre is bátran elkészíthetünk? Az Ohana Gasztroklub és Főzőiskolában ismét egy szinte elronthatatlan menü került az asztalra.

A főétel a közkedvelt pizza volt, amely ezúttal egy picivel egészségesebb hozzávalókból – mint a Nutri Free Mix Per Pane liszt és a laktózmentes trappista sajt – készült, így azok a résztvevők is könnyű szívvel fogyaszthattak pizzából, akik laktózérzékenyek, vagy különleges diétát követnek. Az elkészítéshez felhasznált ízlés szerint bazsalikomos Barilla paradicsom szósz vagy olivás paradicsomszósz, esetleg Panzani Arabiata csípős szósz a Lidl áruházban szerezhetők be, amelyek szintén természetes alapanyagokból épülnek fel, valamint gazdag fűszerezésűek, így garantáltan a legjobb választás, bármelyikükre is esik a választás. A tésztára spárga is került, hogy még inkább egészségessé, könnyedebbé tegye a vacsoránkat.

Természetesen a desszert sem maradhatott el, amely a főételhez hasonlóan ugyancsak a könnyű elkészíthetőség vonalát követte. Ezúttal citromos torta került az asztalra, amely úgyszintén egészséges és minőségi hozzávalókból készült, mégis bárki játszva megsütheti, akár hétköznapokon is, mivel nem igényel túl sok előkészületet. A lágy, krémes sütemény szinte bármilyen főétel mellé illik, ha pedig váratlan vendégeink érkeznek, pillanatok alatt összedobható.