Kezdőlap Sport Hétfő esti vérengzés, nagy arányban győzött a Scoregoal

Hétfő esti vérengzés, nagy arányban győzött a Scoregoal

A kecskeméti futsalosok ott folytatták kiváló szériájukat, ahol a Magyar Kupa meccsen abbahagyták. Ellentmondást nem tűrően, nagy arányban győzedelmeskedtek a tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark SE vendégeként.

A hazaiak az első percektől kezdődően némi meglepetésre az 5 a 4 elleni játékra jöttek ki, ami meg is lepte a vendég alakulatot. Egy eladott labdára csaptak le a hazaiak, és a 4. percben meg is szerezték a vezetést (1-0). Ám az első ijedelemre jól reagáltak a hírös városiak, és gyorsan berámoltak öt gólt a széteső, és igen szellősen védekező hazaiaknak. Ugyan a hazaiaktól a rutinos Nagy Attila lőtt léc alá nagy gólt, de még erre is volt válasz Móra által a félidő vége előtt. Így magabiztos vezetéssel mehettek a vendégek az öltözőbe átbeszélni a teendőket. (2-6)

A Kincsem tovább folytatta az 5 a 4 elleni játékát, de már ekkor érezhető volt, hogy ez egy öngyilkos küldetés a gyors, és igen motivált kecskemétiekkel szemben. Gyakorlatilag a vendégek akkor is ott lőttek gól, némi túlzással, amikor és ahol akartak. Móra és Rutai nagyon élt ebben a formációban, és még arra is volt energia, hogy a különböző szöglet és pontrúgás variációkat gyakorolják a magabiztos vezetés tudatában. Ezekből pedig rendre jöttek a szép figurák, és gólok, csekély ellenállást tudott csak kifejteni a hazai gárda.

A vége 11 gól közte, szép és magabiztos játék, a Scoregoal továbbra is dobogón, 5 pontra megközelítve a listavezető Ferencvárost.

Kincsem Lovaspark SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club : 4-15 (2-6)

Góllövők: Móra (5), Rutai (3), Bánóczki (2) Deák (2), Dobosi (2), Márk (1),

Koós Károly vezetőedző értékelése:”Szorosabb meccsre számítottunk, hiszen a tavalyi ezüstérmeshez jöttünk, és ellenük tavaly nem sikerült győzni két meccs alatt. A mérkőzésen ők érdekes módon azonnal az 5 a 4 elleni játékot erőltették, amiből nem jöttek ki jól, sőt… mi viszont az adódó kontrákból nagyszerű gólokat lőttünk. Nagy gratuláció a srácoknak, ilyen arányú győzelem sem túlzó a mutatott játék alapján. Ám nem nyugodhatunk meg, hosszú még a bajnokság, nehéz ellenfelek jönnek még utunk során, tovább dolgozunk, van még mit tanulni!”