Kezdőlap Gasztro Első osztályú borok a farsangi mulatsághoz

Első osztályú borok a farsangi mulatsághoz

A szürke, fázós napokat megelégelve végre itt a féktelen mulatságok és lakmározások ideje, ahonnan nem hiányozhatnak a kiváló borok sem.
    

Tudta, hogy a hagyományok szerint a farsangozás, annak a palack bornak a kiadásával kezdődött, amelyet az elmúlt évben a falusi legények a kocsma földjébe ástak?

Ettől kezdve a böjtig evés, ivás, móka, tánc következett.
     
A Borháló munkatársai, most „kiásták” igazi télűző boraikat, méghozzá kedvezménnyel, hogy még inkább okot adjanak a vidámságra!

Naár Tokaji Sárgamuskotály 2017 1,5L

Illata hűvös, kicsit kapros, körtés. Íze üde hosszú lecsengésű, jó  egyensúly jellemzi.

Bogdán Somlai Cuvée 2016 1,5L

A Somló összes jellegzetességét tartalmazza. Kézműves technológia ízvilága  tükröződik vissza benne. Illatos és behízelgő. Juhfark, hárslevelű  házasításából.

Lisicza Helesfa Cuvée 2017 1,5L

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc és Merlot házasítása ez a kiváló bor,  mely 14 hónapon át magyar tölgyfa hordóban érlelődött. Szép test,  gyümölcsösség, jó tanninok, enyhe borsos érzet és fűszeresség teszi kiválóvá  ezt a vörösbort.

Borháló Csillagút 2017 0,75L

Varázslatos csillagközi utazásra hív a Tállya legszebb dűlőiből szüretelt Furmint és Hárslevelű Cuvée, melynek könnyedsége kacér, mélysége időtlen.

Pfneiszl Merlot 2017 0,75L

Illata és íze mint a frissen pépesített erdei gyümölcsök, hosszú gyümölcsös utóízt hagy maga után.

Várszegi Chardonnay 2017 0,75L

Színe aranysárga, illatában vajasság, enyhe vaníliára emlékeztető jegyek, érett gyümölcsök, banán, ananász, valamint szelíd ásványosság különleges  egyvelege csábít. Ízben a karakteres test mellett izgalmas zamatok épülnek  egymásra. Elegáns, kellemes savakkal párosulva.

Az ajánlat 2019. február 2-ig vagy a készlet erejéig érvényes.