Kezdőlap Hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 8-án 0 óra és 24 óra között öt esetben huszonhét illegális migránst tartóztattak fel Kelebia, Hercegszántó és Dávod közigazgatási területén. A külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A járőrök a tegnapi napon négy személyt fogtak el, és további hét előállításáról intézkedtek. Négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon 18 óra 45 perckor őrizetbe vettek egy megyeszékhelyi lakost, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancs volt érvényben. A 23 éves férfit a Készenléti Rendőrség járőrei fogták el.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.