Kezdőlap Sport Jó kezdés, izgalmas mérkőzések és hazai siker Orosházán

Jó kezdés, izgalmas mérkőzések és hazai siker Orosházán

Időpont: 2019.03.22. (péntek)

Helyszín: Orosháza

Esemény: Női Extra Liga

Múlt héten, pénteken került lejátszásra Orosházán, a soron következő női Extra Ligás mérkőzés a Kecskeméti Spartacus asztaliteniszezői számára.

A két csapat az őszi és a tavaszi fordulóban már megmérkőzött egymással, ahol hatalmas csaták alakultak ki, ezért nagy várakozás előzte meg a mérkőzést. Mind Kecskeméten, mind Orosházán a két alakulat a lehető legszorosabb eredményt (6:4) játszotta egymással, sajnos mindkétszer a Békés megyeiek javára. A harmadik összecsapás jól indult a kecskeméti lányok számára, mert sikerült az elején a páros mérkőzést megnyerni, amit az előző találkozókon elvesztettek. A Drabant-Füle páros összeszokott, kiegyensúlyozott játékának köszönhetően 3:1 arányban nyert a Braun-Horváth duó ellen. Az egyéni mérkőzések során csak Füle Kata tudott diadalmaskodni Nagypál Márta ellen 3:1 arányban még az elején ezzel a csapat állás 2-1 volt javunkra, de a további mérkőzések során a szoros mérkőzésekből rendre az orosháziak jöttek ki jól, így a Braun, Horváth, Nagypál trió zsinórban öt mérkőzést nyerve 6-2-re nyerte az összecsapást.

Szabó Krisztián edző: „A páros győzelem után reménykedtünk, hogy most sikerülhet akár a győzelem is, de a rutinosabb orosháziak kihasználták a hazai pálya előnyét.”