Kezdőlap Kiemelt ROTARY TÉKA

ROTARY TÉKA

Az immár több mint száztíz éve létező s aktívan cselekvő jószolgálati világszervezet, a Rotary International  kötelékében 20 éve vesz részt önálló munkájával a ROTARY CLUB KECSKEMÉT.

A jubileumi elnöki évben most egy újabb, saját fejlesztésű közösségi programmal léptek színre: március 31-én délelőtt a club néhány tagjának közreműködésével a kecskeméti vasútállomás várótermében felállított könyvespolcukat töltötték fel különféle olvasnivalóval. A MÁV-START Zrt.

Szeged Területi Igazgatóságának támogatásával, azzal együttműködésben több száz magyar és világirodalmi mű, szép- és könnyed irodalom, történelmi portrék, albumok, kalandregények, receptfüzetek várják az alkalmi olvasókat. Akik útravalóként választanak maguknak, bátran tehetik; szervezők remélik, hogy olvasás után visszakerül a mű vagy cserébe új könyv kerül viszonzásképp a polcra.

A keresztségben ROTARY TÉKA nevet viselő olvasó-sarok a clubtagok, családjaik és szimpatizánsaik jóvoltából már eddig is több doboz tartalék-irodalom összegyűlt. A kínálat pótlása, cseréje és gondozása folyamatos lesz, amelyet szintén a közösség tagjai végeznek.