Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. május 27-én 0 óra és 24 óra között két esetben tizenhárom illegális migránst tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A kizárólag férfiakból álló csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány két migránst akadályozott meg abba, hogy jogellenesen az ország területére lépjen.

A tegnapi napon az egyenruhások tizennégy személyt fogtak el, és további hét előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti nyomozók 10 óra 40 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy helyi lakost garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A megyeszékhelyi járőrök egy 28 éves férfit igazoltattak 14 óra 55 perckor, akiről kiderült, hogy vele szemben a járásbíróság szabálysértési elzárás letöltését rendelte el.

A Kalocsai Rendőrkapitányságon 18 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy 43 éves helybélit, aki megszegte a vele szemben elrendelt ideiglenes megelőző távoltartás szabályait.

Megyénkben az elmúlt 24 órában négy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt egy sofőrt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.