Kezdőlap Események HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédok 2019. június 10-én 0 óra és 24 óra között 22 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A magukat afgán állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök 8 személyt fogtak el, és további 8 előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 20 órakor szabálysértési őrizetbe vették N. Csabát. A 37 éves helyi férfi a Keceli úton úgy vezetett egy segédmotoros kerékpárt, hogy őt a Kiskunhalasi Járásbíróság 2019. október 12-ig, valamint a Kiskőrösi Járásbíróság 2019. július 20-ig járművezetéstől eltiltotta.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 11 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.