Kezdőlap Események HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédok 2019. június 13-án 0 óra és 24 óra között 4 külföldi férfit tartóztattak fel Kelebia közigazgatási területén. A magukat pakisztáni és koszovói állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök 5 személyt fogtak el, és további 10 előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 16 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy30 éves kabai lakost. A férfi Kecskeméten, a Talfája köz egyik áruházában 2 pár cipőt rejtett ruházatába, majd fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági szolgálat tetten érte.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.