Kezdőlap Események Nick Vujicic ÚJRA Magyarországon és most először Erdélyben is!

Nick Vujicic ÚJRA Magyarországon és most először Erdélyben is!


„HIGgy! REMÉLJ! SZERESS!”

NICK VUJICIC a világhírű prédikátor és motivációs előadó, aki karok és lábak nélkül született, a világon számos ember példaképe. A NEM ADOM FEL Alapítvány és az EZ AZ A NAP! szervezésében harmadik alkalommal érkezik Magyarországra, illetve idén Erdélybe is ellátogat. 2019. október 25-én érkezik Budapestre a Papp László Sportarénába, hogy 2 előadást is tartson: délelőtt 11 órakor általános és középiskolás diákok számára, amelyre már most mind a 11.000 jegy elkelt. Illetve este 19:00 órakor, amelyre még jegyet a www.broadway.hu oldalon lehet vásárolni. Magyarországi fellépése előtt Kolozsváron a BT Arénában és Sepsiszentgyörgyön a Sepsi Arénában találkozhatnak vele az érdeklődők.

Nem véletlen, hogy hatalmas érdeklődés övezi Nick Vujicic érkezését, hiszen megjelenésével, karizmatikus egyéniségével, mondanivalójával minden korosztály számára van hiteles üzenete.

Az előadásokon fellép a fogyatékossággal élő előadókból álló Nemadomfel Együttes, Csiszér László és Prazsák László. Kolozsváron rajtuk kívül színpadra lép Böjte Csaba, Domschy Mercédesz és Péntek Attila duó, a Believe nevű ezerfős román felekezetközi kórus, illetve a palettát színesítik még helyi közösségi csoportok. Az előadásokat végig szinkrontolmácsolás kíséri, ezzel egy időben jelnyelvi szolgálat is segíti a hallássérült résztvevőket a könnyebb megértésben.

A helyszínen fogyatékossággal élő alkotók által készített kézműves termékek lesznek kaphatóak.

A szervezők a bevétellel a Nem Adom Fel Léleköntő programját (Egyedülálló intenzív terápiás program autizmussal élőknek és családjaiknak, amely segít a fogyatékosság felvállalásában, az előítéletek feldolgozásában, az erőforrások és a közös idő keresésében. Célja még a programnak a közös gondolkodás szellemiségének elsajátítása, a gyermek fejlesztésében való aktív családi részvétel motiválása) illetve a Csíkszeredai Mozgássérült megépítését szeretnék támogatni.

Nick Vujicic

Nicholas James Vujicic nemzetközi hírű prédikátor, szónok, motivációs tréner, aki karok és lábak nélkül született emberként vált híressé. Szülei keresztény hittel és nagy szeretettel nevelték, de ennek ellenére Nick kamaszkorában egészségi állapotát kilátástalannak látva megpróbált öngyilkos lenni.

Ma már azt vallja, hogy Isten nem hagyta, hogy meghalljon, mert csodálatos terve volt az életével. Saját szervezetet hozott létre Life Without Limbs néven. Könyvei az egész világon hatalmas példányszámban fogynak el. Jelenleg feleségével és négy egészséges gyermekével Kaliforniában él.

Ez az a nap!

Az Ez az a nap! rendezvények, olyan felekezetközi keresztény alkalmak, ahol hazai és külföldi zenekarok vezetésével Istent dicsőítjük, imádkozunk és közösségben vagyunk testvéreinkkel. Célunk, hogy mélyebben elkötelezzük magunkat Isten mellett, s hisszük, hogy ez által hatással lehetünk környezetünkre is. 20 éves jubileumi rendezvényünkre 2020. július 18-án kerül sor az új Puskás Arénában.

További információ: www.ezazanap.hu

Nem Adom Fel Alapítvány:

A NEM ADOM FEL „lelkület”, egy újfajta megközelítés a szociális területen. Célunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjai (fogyatékos személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok, időskorúak, stb.) higgyenek abban, hogy szükség van tehetségükre, és ha nem adják fel, képesek lehetnek a sikerre, az értékteremtésre. Ahhoz szeretnénk hozzásegíteni Őket, hogy a saját erejüket, tehetségüket megélve, felhasználva programjainkat aktív közreműködői, sőt létrehozói legyenek, sajátjuknak, saját teljesítményüknek érezve azokat. Hisszük, hogy az Ő küzdelmükben rejlő erkölcsi tőke gazdagíthatja, nemesítheti a társadalmat.

További információ: www.nemadomfel.hu

Sajtókapcsolat/ előzetes regisztráció, interjúigény bejelentése:

Szekeres Judit: [email protected], +36-30-221-17-37 Szilágyi Mónika: [email protected], +36-30-922-30-58