Kezdőlap Rendőrségi hírek HÁROM BŰNCSELEKMÉNY KÉT ÓRÁN BELÜL

HÁROM BŰNCSELEKMÉNY KÉT ÓRÁN BELÜL

A kiskunmajsai rendőrök őrizetbe vették azt a helyi lakost, aki a gyanú szerint hajnalban három bűncselekményt követett el.

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai 2019. november 11-én hajnalban őrizetbe vettek egy helybélit.

A gyanú szerint a 34 éves nő 1 óra után az egyik Kiskunmajsai családi ház utcafronti ablakán a redőnyt kifeszítette, a szúnyoghálót leszakította, majd a bukóra nyitott ablakon keresztül megpróbált bejutni az ingatlanba. A szomszéd felfigyelt a zajra, megzavarta az elkövetőt, aki elmenekült.

Nem ment messzire, az előző helyszíntől pár tíz méter távolságra jogosulatlanul bement egy ingatlan udvarára, ahol egy nyitott tehergépkocsit talált. Kutakodott a járműben, amelyből egy régi típusú mobiltelefont, fém cigarettásdobozt és egy bérpapírt lopott el. Mindeközben a sértett tetten érte a nőt, aki a telefont visszaadta, majd távozott a helyszínről.

Három óra körül már egy közelben lévő, közterületen parkoló tehergépkocsi hátsó ajtaját nyitotta ki, majd a csomagtéren keresztül átmászott az utastérbe, ahol értékek után kutatott. A járműből azonban nem tudott semmit eltulajdonítani, ugyanis a rendőrök tetten érték és elfogták. Előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség és annak kísérlete miatt. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nő egyébként nem volt ismeretlen az egyenruhások előtt, ugyanis nem ez volt az első eset, hogy eljártak vele szemben. Néhány hónappal korábban hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt folytattak vele szemben nyomozást.