Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. november 13-án 0 óra és 24 óra között öt esetben 32 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány három migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezen a napon az egyenruhások 13 személyt fogtak el, valamint 10 fő előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 16 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 56 éves helyi lakost. A nő az egyik megyeszékhelyi áruházban egy üveg szeszes italt rejtett a ruhájába, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből, azonban őt a biztonsági szolgálat munkatársa feltartóztatta.