Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra határrendészeti, közbiztonsági és közlekedésrendészeti eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. november 21-én 0 óra és 24 óra között tíz esetben összesen ötvenkilenc illegális migránst tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén és Tompa közúti határátkelőhelyen. A külföldieket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határrendészeti feladatokat végrehajtó állomány négy esetben tizenegy migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

 

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók tíz személyt fogtak el, és további tíz előállításáról intézkedtek. Nyolcan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 7 óra 20 perckor egy 34 éves nőt, míg 14 óra 5 perckor egy 25 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe. Mindketten több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti járőrök 15 óra 25 perckor egy 25 éves helyi lakost állítottak elő. A férfi ellen a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.