Kezdőlap Média Az RTL Klubon már aranyvasárnap kezdődik a karácsony

Az RTL Klubon már aranyvasárnap kezdődik a karácsony

Országos tv-premierrel, csodaszép családi és animációs filmekkel készül az RTL Klub a 2019-es karácsonyra.

Délelőtt Csingilingé a főszerep, a kis barkácstündér csillámpor-készítő kalandját izgulhatják végig kicsik és nagyok. Ezt követően Lilo és Stich 2 – Csillagkutyabaj című animációs film kerül képernyőre, melyben a hawaii kislány és a csillagkutya újra egymásra talál.

Az adventi ebéd után a könnyed szórakozást a Hókölykök című amerikai kalandfilm szavatolja. A Walt Disney Stúdió beszélő kiskutyái a fagyos Alaszka hófödte lankáin egy szánhúzó versenyben bizonyítják a barátság és az összetartás mindent elsöprő erejét.

Késő délután a legendás Egy bogár élete című animációs filmet láthatják nézőink: Fürge, a feltaláló hangya fordulatoktól nem mentes története a család minen tagjának garantált kikapcsolódást nyújt.

Főműsoridőben egy országos televíziós premier, A szépség és a szörnyeteg, 2017-es amerikai filmet mutatjuk be, amely Belle varázslatos utazásának történetét meséli el. Itt a látszat bizony csal: egy csúf, ámde érző szívű szörnyetegből válhat-e herceg? Aranyvasárnap kiderül!

Az estét egy fergeteges vígjátékkal zárjuk! Az Apád-anyád idejöjjön! című amerikai film két táborozó kislány története, akik ikrekként helyet cserélnek és így próbálják összehozni elvált szüleiket.

A vasárnapi Disney-nap az RTL Klubon felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak – mert a karácsonyból sosem elég!

Promószpot: https://rtl.hu/cinemaklub/ujra-disney-nap-az-rtl-klubon-december-22-2019

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazagtóság