Kezdőlap Régió CSERBENHAGYÁS – SZEMTANÚKAT KERESÜNK

CSERBENHAGYÁS – SZEMTANÚKAT KERESÜNK

A bajai rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03020/1355/2019. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség miatt indított nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 7-én 14 óra 20 perckor Bátmonostor külterületén, az 51-es számú főúton Nagybaracska felől Bátmonostor irányába közlekedett egy ismeretlen személy egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépkocsival. A sofőr a főút 172.282 méterénél előzni kezdett, majd a manőver befejezésekor nekiütközött a megelőzött személygépkocsinak, ami ennek következtében letért az útról, majd egy oszlopnak és egy fának is nekiütközött. A baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.

Az ismeretlen sofőr azonosítása és az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetben részes járművel és annak vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen! Személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon jelenjenek meg, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.