Kezdőlap Régió Lions estélyből – szemüveg!

Lions estélyből – szemüveg!

A 22 éves Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. november 30-án tartotta hagyományos Jótékonysági estélyét a Four Points by Sheraton Hotelben. 

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója Boronkay Gusztáv úr, és Keys Mária I. alkormányzó asszony. Jelen voltak a társklubok képviseletében  Tarjányi Emőke a Szent István Lions Club elnök asszonya, Farkas Gábor úr az Első Kecskeméti Lions Club képviselője és Vass József úr a Kecskeméti Rotary club elnöke is.

Az est meglepetés fellépői a Farkas Villa lakói voltak. Ez év szeptemberében a klub szemszűrést végzett náluk és októberben a Fehér bot hónapján, a Hírös Agórában rendezett Gálaest keretében, közel 1 millió Ft értékben adtak át az ott kiszűrt embereknek, a szemükre készült szemüvegeket. A megajándékozott sérült emberek így viszonozták a segítséget. A vidám műsorban a Farkas Villa lakói előadásában éneket és táncot, majd a Kiskunhalasi Bárka Integrált Szociális Intézményből érkezett Lakatos Rudolf szájdobos játékát élvezhette a közönség.

Boronkay Gusztáv úr köszöntő beszédében méltatta a klub tevékenységét, majd kormányzói elismeréseket adott át a klubban végzett önkéntes segítő munkáért, oklevéllel jutalmazta Fáriné Boros Erika, Herczeg József és Kissné dr. Szabó-Kis Mária tagokat.

Az estély hangulatát a vak Sulyok Péter humoralista stand up comedy műsora és a BrilliArt Stúdió fergeteges Caribi Show tánc bemutatója színesítette.

Az est teljes bevételét a klub hátrányos helyzetű gyerekek szeme világának megőrzésére (szemszűrésre és szemüvegek készíttetésére) fordítja.

Az estélyről készült fotókat dec. 3-tól a klub honlapján www.szentlaszlo-lios.eu lehet megtekinteni.