Kezdőlap Média Mondd el macaronnal! – Különleges ajándékok Valentin-napra

Mondd el macaronnal! – Különleges ajándékok Valentin-napra

Közeleg a szerelmesek ünnepe, mely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. A kissé elcsépelt vörös rózsa és plüssmaci ideje azonban már rég leáldozott, egyre kreatívabb meglepetésekkel fejezhetjük ki érzéseinket Valentin-napon. Íme 5 ajándékötlet, mellyel garantáltan örömet szerezhetsz a nagy Ő-nek!

Mondd el macaronnal         

A franciák közkedvelt desszertje, a macaron évek óta tarol hazánkban is, hisz a harapnivaló, roppanós és habkönnyű édesség nem csak elképesztő ízvilágával veszi le az embert a lábáról, de gyönyörű színei is szemet gyönyörködtetőek. A nőies, pasztellszínű válogatások, az egyedi nyomtatású, feliratokkal ellátott sütemények, a különleges dísz- és a virágdobozokkal kombinált édességek a legnépszerűbbek. Elképzeléseidnek szinte semmi sem szabhat határ, sőt a Be My Macaron ehető szerelmi vallomásai között garantáltan megtalálod a vágyott ízvilágot is. Mert mi lehetne jobb ajándék annál, mint amit meg is lehet enni?

Szerelemnövény

A 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film talán egyik legikonikusabb jelente, melyben a szerelempáfrány szerepel. A gagnek indult szerelemnövényeknek ma már hihetetlen választéka kapható – legyen szó akár LOVE feliratú, csíráztatható babról, designerboxba ültetett orchideacsodákról, föld nélkül is megélő epifitonokról vagy a most éppen szupertrendi succulentekről, azaz pozsgásokról. A lényeg az egyediség, a különlegesség és persze az, hogy a vágott virággal szemben ez a meglepetés hosszú időn át emlékeztetheti kedvesedet a szerelmetekre.

A ti történetetek

Már pár kattintással is összeállíthatsz személyre szabott, cuki illusztrációkkal ellátott könyvet, ami csakis rólatok szól. Hogy mi kerüljön a lapokra? Írhatsz szerelmi vallomást, elmesélheted a megismerkedésetek és az első randitok történetét vagy akár össze is írhatod azokat a vicces, sokszor figyelmen kívül hagyott apróságokat, melyeket imádsz a másikban. Hidd el, hogy letehetetlen olvasmány lesz!

Hozd le neki a csillagokat

Emlékeztek még az első randitokra? Az első csókra? A csillagos égre? Ha az utolsó kérdésre nem a válaszotok, akkor tökéletes ajándék lehet kedvesednek a csillagtérkép, mely a helyszín és az időpont megadása után varázslatos poszteren mutatja meg, hogy aznap milyen volt a csillagok állása. Nem csak remek lakberendezési dekoráció lehet ez a meglepetés, de igazán egyedi megoldás is és ránézve mindig eszetekbe jut majd az a csodás pillanat. Ha földhözragadtabb személyiség vagy, akkor a poszter témájának akár az első randitok helyszínét is válaszhatod egy különleges várostérképen ábrázolva.

Élmény és étkezés

A szerelmesek napján rengeteg vendéglátóhely készül vágykeltő finomságokkal, sőt számos helyen örök emlékre tehettek szert az élményprogramoknak köszönhetően. Menjetek el egy borsulival összekötött kóstolóra, ahol mindent megtanulhattok egy adott borfajtáról. A közös élmények megszerzésének remek módja lehet egy főző- vagy sütőtanfolyam, ahol a munkátok végeredményét el is fogyaszthatjátok – a jeles napra való tekintettel akár gyertyafény mellett.

Egy biztos, legyen szó bármilyen ajándékról, nem az ára és a mérete számít – a lényeg az egyediség és a szándék. Hidd el, bármivel is leped meg kedvesed Bálint napján, nem foghatsz mellé, hisz a legapróbb figyelmesség is azt mutatja, hogy folyton csak ő jár az eszedben!