Kezdőlap Sport Női Extra Liga. csapatbajnoki mérkőzések 2020.02.01. Orosháza

Női Extra Liga. csapatbajnoki mérkőzések 2020.02.01. Orosháza

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I.-PET-BAU ASE Orosháza I. 6/1

Győztesek:      Radonjic Aleksandra2, Füle Kata 2, Drabant Anita 1 Füle/Radonjic páros

Az 5. fordulóban Orosházára utazott a csapat a soron következő mérkőzései lejátszására. Az ősszel se okozott gondot a helyiek csapata. Több 3/2-es meccset játszottak, melyikből egy kivételével a kecskemétiek jöttek ki jobban. A legizgalmasabb mérkőzést Drabant Anita játszotta, aki már 2/0 -ra elhúzott ellenfele fel tudott állni és egyenlített majd egy nagyon szoros döntő szettben nyerni tudott. Minden mérkőzés a papírformának megfelelően alakult.

Nyírbátori ASE- Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I. 1/6

Győztesek:      Radonjic Aleksandra 2, Füle Kata 1, Márkus Enikő 1, Drabant Anita 1
Füle/Radonjic páros

A páros megnyerése után Füle Kata és Márkus Enikő ált asztalhoz. Kata rögtön vereséget szenvedett, míg Enikő győzelmet könyvelhetett el. Ezzel az egy nyert meccsel el is lőtte puskaporát a nyírbátori csapat. A folytatásban Márkustlecseréve Drabant Anita játszott, aki az ellenfél válogatott játékosát Tölgyes Dorottyát látványos labda meneteket játszva megverte.

Fodor Miklós edző:A 5. összevont fordulóra nagyon jól felkészült csapattal álltunk asztalhoz. Az ellenfelekre ősszel is, most is jól rákészültünk, így nem kapott esélyt sem az orosházi, sem a nyírbátori csapat. A forduló legnagyobb nehézsége, amivel minden csapatnak meg kellett küzdeni, az a teremben a poloska invázió volt. Továbbra is a tabella 3. helyén várja a folytatást csapatunk. Gratulálok a lányoknak. Siettek is nagyon haza, mert kezdődött Kecskeméten a Sportbál is.