Kezdőlap Adomány Az Örömhír Alapítvány Közleménye: 1%

Az Örömhír Alapítvány Közleménye: 1%

Kedves Barátunk!

Szeretettel köszönjük barátságodat, és támogató partnerségedet az Örömhír Alapítvány szolgálatában. Köszönjük, ha civil 1%-oddal is támogatod szolgálatunkat. Neked ez semmibe nem kerül, missziónknak viszont sokat jelent.

Ha könyvelő végzi az adóbevallásodat, akkor csak át kell küldeni neki az adószámunkat. Ha te magad végzed a bevallást, akkor sem bonyolult. Ha már elvégezted a bevallást, utólag is rendelkezhetsz az 1%-ról. 

Adószám: 19044235-1-03

Név: Örömhír Alapítvány

Hálásak vagyunk, hogy még a karanténban is folytatni tudjuk tevékenységeink zömét, de közben komoly nehézségekkel is szembenézünk. Azért imádkozunk, hogy Isten húzza át ezt a nagy mínuszt, hogy egy nagy plusz legyen belőle mindnyájunknak!

A Mária Otthon, a hamarosan jelentkező Creation Magazin és a FireMEDIA keretén belül előkészítés alatt álló kiadványaink és programjaink mindeközben jelentős bővülést is jelentenek. Munkában, költségekben, és a munkatársak számában is! Nehéz időket élünk, és nemzetünk szemléletformálása és a Teremtő Isten megismertetése minden eddiginél aktuálisabb és sürgetőbb, ezért elkötelezetten megyünk előre! Tarts velünk!

Szeretettel:

Ficsor Donát

oromhiralapitvany.hu

firemedia.hu