Kezdőlap ÉT-TRENDEK Friss epertől a repülős ananászon át a spárgáig

Friss epertől a repülős ananászon át a spárgáig

Egész évben friss zöldséget és gyümölcsöt kínál Kecskeméten, a Vacsi közben Kovács János és párja, Szekeres Alexandra. A Vacsi köz és a Nagy Lajos király körút kereszteződéséhez közeli üzlet a hét minden napján várja vásárlóit.

Egész évben friss zöldséget és gyümölcsöt kínálnak

A zöldség-gyümölcs szaküzlet kínálata nemcsak vonzó, de bőséges is. A háziasszonyok, a főzni szerető családok és az egészséges életmódot előtérbe helyező vásárlók egyaránt megtalálják számításukat. Kovács János és párja, Szekeres Alexandra hat éve várja vevőit.

A zöldség-gyümölcs szaküzlet kínálata nemcsak vonzó, de bőséges is

A kezdetektől arra törekednek, hogy minél szélesebb vásárlói igényt kielégítsenek, mind választékban, mind ár-értékben.

Szezonális magyar áruk mellett import finomságokkal és egészséges életmódot segítő termékekkel tették teljessé az évek alatt választékukat. A termékek között vannak olcsóbb és magasabb minőségű, drágább zöldségek és gyümölcsök is, valamint tészták, adalékmentes tiszakécskei savanyúságok, Stiviával készült szörpök és biolevek, aszalványok, magvak és szárazárú hüvelyesek.

Fontos számunkra, hogy minden vásárlói igénynek eleget tegyünk. A választékunkat folyamatosan bővítjük és megújítjuk. Mottónk, hogy mindig az elsők legyünk! Egyre több hazai, ezen belül is környékbeli termelővel léptünk kapcsolatba, így vásárlóink a legfinomabb zöldségeket és gyümölcsöket vásárolhatják meg az elsők között. Ennek jegyében kiemelhetjük a jelenlegi kínálatunkból a lajosmizsei epret, és közel egy hónapja már magyar spárgát is kínálunk. Mindezek mellett az import áruink sem hétköznapiak, e téren is az elsők között szeretnénk szerepelni. Nálunk repülős ananász és mangó is kapható. Ezeket a gyümölcsöket éretten szedték le, és repülővel érkeztek hazánkba, hogy a gyümölcsök igazi ízét megízlelhessék a magyar vásárlók – részletezte Alexandra.

A Vacsi közi Zöldség és Gyümölcs szaküzletben minden termék versenyképes kedvező áron kapható. A bőséges választéknak köszönhetően mindenki pénztárcájának megfelelő termékeket szerezhet be.

Kovács János és Szekeres Alexandra most a járványhelyzet idején különösen odafigyel a vásárlói igényekre. 4000 Ft felett ingyenes kiszállítást vállal Kecskeméten és a környékbeli településéken. Szeretnék, ha jó minőségű zöldség- és gyümölcskínálatukkal ők is hozzájáruljanak ahhoz, hogy az önkéntes karantén lévők, illetve az Otthon maradj! felhívást betartó családok se nélkülöznék az ízletes és egészséges zöldségeket, gyümölcsöket és egyéb náluk kapható termékeket.

Bővebb információ:

Nyitva tartás: H-Szo: 6.30-19 óráig, V 6.30-14 óráig

FaceBook: Vacsi közi Zöldség és Gyümölcs

Tel: 06-70/633-43-83