Kezdőlap Egészség Különleges ékszerek, különleges embereknek – Soltész ásvány ékszer

Különleges ékszerek, különleges embereknek – Soltész ásvány ékszer

Soltész Ágnes 9 éve rajong az ásványokért. A fiatal ékszerész négy éve határozta el, ékszereit másoknak is bemutatja, a kövek varázslatos szépségéből másoknak is jusson. Ekkor nyitotta üzletét a Jókai utca 23 alatt, ahol maga készítette ékszereivel várja a vevőit.
-Az ásványoknak a szépségükön és értékükön kívül köztudott, gyógyhatásuk is van. Hétköznap, vagy bármilyen alkalomra viselhetők, bármilyen öltözékhez illenek. Jótékony hatásairól évezredek óta tudunk. Célom, és mondhatom bátran, küldetésem, hogy az emberek megismerjék és használják is, ezt az évmilliók óta létező természeti kincset – vallja Soltész Ágnes.
A Soltész ásvány ékszerek mindenkor a termék jellemzőben szereplő ásványleírásokkal kerülnek forgalomba. Teljesen egyediek, több forrásból, illetve saját tapasztalatból születtek meg.
A kínálat bőséges, a kis ékszerüzlet vitrineiben női karkötő szettek, splitteres-, nemesacélos ásvány karkötők, nyakláncok, fülbevalók, angyalos medálok közül választhatnak a vevők, de a férfiak is megtalálják a nekik illő fazonokat: Shamballa karkötőket, páros karkötő szetteket, zsinóros karkötőket, vagy akár csakra- illetve betűs karkötőket. Grabovoj számos karkötők számtalan változatban készülnek. De rószafüzéreket és kulcstartókat is találunk vitrinekben.
Ágnes a termékeire garanciát is vállal, pontosabban a gumira örökérvényű garanciát, ami azt jelenti, amennyiben elhasználódik, elszakad, ingyen cseréli, hiszen a gumi egy igen sérülékeny anyag, használat során természetes a kopása.
Az ékszerek igen barátságos áron találnak gazdára, tekintve, hogy az összes termék kézzel készül, egyedi, és mind Ágnes kézügyességét, fantáziáját dicséri. Az ásványokat megbízható magyarországi drágakőszakértő forgalmazóktól szerzi be.
Kívánságra egyedi elképzelést is megvalósít és más megsérült ásványékszer javításával is bizalommal fordulhatunk hozzá.

Soltész Ásvány Ékszer
06706331986

https://solteszasvany.hu/